hej

Änglarundan 2016

Inbjudan till att köra Änglarundan i Ängelholm 19-20/8 2016.

Återigen handlar det om veteranlastbilar över 3,5 ton och årsmodeller mellan 1950-1986 och som klarar en ganska kuperad runda i bland annat Nötte Backar. Rundan går återigen ut på det fagra Bjäre och upp över den vackra Hallandsåsen.

Vi träffas som sist här på åkeriet i Ängelholm på Fredagskvällen för lite mingel i goda vänners lag, Samt även alla andra som kan tänkas besöka oss. Vi öppnar portarna här på åkeriet kl.18.00 och önskar alla hjärtligt välkomna. Vi kommer även att sälja mat & dricka för den som är hungrig eller törstig.
Som sist går det även att sova i bilen innanför låsta grindar eller boka in på Hotell Erikslund (www.hotellerikslund.se) i Varalöv, Alternativt Margretetorps Gästgivaregård (www.margretetorp.se) .

På Lördagen drar vi igång kl.07.00 genom att öppna grindarna och hälsa alla välkomna samt servera frukost till besökare och deltagare ( Detta till självkostnadspris ). Vi kommer även att köra en liten genomgång här på morgonen där vi går igenom rundan och svarar på ev. frågor och funderingar. Dom deltagande kommer även att få hämta ut sina startkuvert. Vi kommer även ha utställare på plats som berättar om och demonstrerar produkter. Första startande är tänkt att släppas iväg 09.30, Därefter kommer bilarna att släppas med 2 minuters mellanrum. Speaker kommer att finnas vid start för att presentera bilarna och släppa iväg dom. Liten fika med kontroll kommer att hållas uppe på Rasta Hallandsåsen. Efter genomförd körning kommer lunchen att serveras. Prisutdelning kommer att äga rum efter att deltagarna kommit i mål och fått mat.

Vi har även ökat deltagarantalet till max 50 ekipage, Och först till kvarn är det som gäller för anmälningarna. Anmälan görs på Bankgiro 294-1995. Vid betalning måste Namn, Reg.-nummer och Telefonnummer skrivas så vi kan nå er om det är några konstigheter. Vill att detta är anmält senast 1/2 för att underlätta för oss att planera evenemanget. Vill även att ni ringer mig 070-6540718 (Jocke) eller mailar mig Joakim och meddelar mig personligen att ni önskar deltaga i evenemanget. Anmälningsavgiften kommer hamna på 400:- och då ingår där mat & dricka för två personer(Anmälan är bindande och pengar betalas ej åter). För personer som inte tänker köra rundan finns möjligheten att köpa enbart Frukost och Matbiljetter.

Posted in Uncategorized.